2021 aasta horoskoop (Kaksikutele)


Foto: www.freedigitalphotos.net

2021 aasta saab olema Sulle küllaltki edukas. Oled sihikindel ja vastupidav, mistõttu suudad palju korda saata. See aasta jääbki Sulle hiljem meelde sellega, et panid aluse mitmetele edaspidistele edusammudele. Peamised valdkonnad, kus Sind edusammud ees ootavad on perekond, töö või äri. Kui soovid oma elus midagi olulist saavutada, siis selle aasta mõjusid ei tasuks endast mööda lasta.

Oluline roll on mängida Sinu loomingulisusel. Rutiinsed ja igavad kohustused pole Sulle meeltmööda. Pigem saavutaksid häid tulemusi loovate ja huvitavate töödega tegelemisel.

Inimsuhete toimimine on Sulle oluline. Pöörad suurt tähelepanu sellele, et inimsuhted normaalselt toimiksid. Sa ei karda kompromisside saavutamise nimel järeleandmisi teha. Sellistest järeleandmistest on Sul tegelikult palju enam võita kui kaotada.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Rahaasjade korraldamisel tasuks olla ettevaatlikum. Oled rahaasjades liialt enesekindel ja julge, võttes riske, mida suure tõenäosusega hiljem kahetsema pead. Sa ei langeta küll otsuseid, mis Sind hävitaks, kuid ebameeldivateks võivad tagajärjed kujuneda küll.

Keegi Sinu pereliikmetest või lähisugulastest võib vajada rahalist abi, mistõttu ole selleks valmis. Ole valmis mõttega, et Sa seda raha kunagi enam ei näe, eriti siis, kui abi palub keegi Sinu lähisugulastest.

Tööalases elus toob see aasta Sulle mitmeid uusi võimalusi, mistõttu ole valmis nendest kinni haarama. Parimad võimalused avanevad siis, kui tegutsed online-müügi, kommunikatsiooni või logistika valdkondades. Uued võimalused ei avane päris tühjale kohale, vaid sõltuvad suuresti ka sellest, et kas oled viimastel aastatel õigeid otsuseid langetanud.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Suhted ma vanematega võivad kujuneda keeruliseks. Peamiseks põhjuseks on mõlema osapoole kangekaelsus. Probleeme võib tekitada erinevad dokumendid, kuna nende allkirjastamisel on raske jõuda kompromissidele.

Partnerlussuhe eeldab sellel aastal tavalisest suuremat tähelepanu. Ole ettevaatlik oma väljaütlemiste juures, sest seeläbi hoiaksid ära nii mõnegi ebameeldiva situatsiooni. Eriti tähelepanelik peaksid olema oma partneriga siis, kui ta on sündinud Kaalude, Veevalaja või Kaksikute tähemärgis.

Naissoost Kaksikud peaksid sellel aastal oma tervisele rohkem tähelepanu pöörama. Mitmesugused haigused võivad kimbutada siit ja sealt. Raviga tuleb tegelema hakata kohe, mitte siis, kui asjad juba päris hulluks on läinud.

Naissoost Kaksikud peavad rohkem tähelepanu pöörama ka oma pereliikmete ja lähisugulaste tervisele.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Hoia oma sõprussuhted korras. Mida paremini toimivad Sinu sõprussuhted, seda paremini on kõik ka Sinu isiklikus elus.

Reisimiseks on suurepärane aasta. See ei tähenda ilmtingimata välismaale reisimist. Ka Eestis reisimine annab Sulle positiivseid emotsioone.

Hea aeg sõprus- või ärisuhete tugevdamiseks nende inimestega, kes on sündinud Jäära, Amburi või Lõvi tähemärgis.

Keegi võib Sulle sellel aastal valmistada vägagi märkimisväärse üllatuse. Suure tõenäosusega on see inimene, kes üllatuse teeb Sõnni, Kaljukitse või Neitsi tähemärgi esindaja.



Tööalaste või ärilistes asjades tasuks olla ettevaatlik nende inimestega, kes on sündinud Vähi, Skorpioni või Kalade tähemärgis. Probleemiks on lihtsalt see, et Sul on raske leida inimestega olulistes asjades ühist keelt.

Sinu perre või kellegi väga lähedase perre sünnib laps, kes avaldab ka Sinu elule suurt mõju. Alguses vähem, aastate pärast aga oluliselt rohkem.

Meessoost Kaksikud peavad rohkem keskenduma kodustele töödele. Midagi vajab parandamist või kohendamist, mis võib rahaliselt päris kalliks osutuda. Oma tegevuste planeerimine tuleks kasuks, sest see aitaks ära hoida nii mõnegi eksimuse. Pole välistatud elukoha vahetamine.

Naissoost üle 35-aastased Kaksikud keskenduvad rohkem tutvusringkonnale ja sõpradele.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused